Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX

Mitsubishi ASX - Готови за всяка ситуация

Фарове SUPER WIDE XENON

Това, което не виждате, може да е опасно за вас. За да остане по-малка част от пътя в сянка, ASX е оборудван със Super Wide XENON фарове (с висок интензитет на електрическия разряд и широко поле на осветяване). Когато фаровете са включени, те светят с по-широк сноп лъчи и осветяват много по-голяма зона от пътя пред вас.

Система със 7 въздушни възглавници

За да се повиши нивото на безопасност за шофьора и пътниците в случай на удар, ASX е оборудван със 7 въздушни възглавници, предпазващи още по-добре всички пътуващи в автомобила. Седалките от първия ред са оборудвани с предни въздушни възглавници, плюс допълнителна въздушна възглавница за коленете на шофьора, която предпазва краката му в случай на челен удар. При страничен удар се задействат въздушните възглавници тип “завеса” за седящите от съответната страна пътници.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Активен контрол на стабилността и сцеплението (ASC)

С помощта на датчици, системата за активен контрол на стабилността анализира движението на автомобила и установява какво е страничното приплъзване на колелата. Чрез автоматична промяна на изходната мощност на двигателя и прилагане на спирачно усилие върху съответните колела, ASC запазва стабилността и контрола над автомобила.

Mitsubishi motors global showroom