Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX

Mitsubishi ASX - Отворена покана

MGN навигационна система

Навигационната система е оборудвана със сензорен 6,5-инчов LCD дисплей, позициониран в средата на арматурното табло. Удобно разположените бутони улесняват програмирането и запаметяването на адреси, а GPS системата ви помага да намерите най-прекия път.

USB интерфейс/LINK система/12V контакт

USB интерфейсът ви позволява да включите вашия преносим плейър и да се насладите на любимата си музика с висококачествен звук. 

BLUETOOTH® Hands-Free система/LINK система

Можете да управлявате безопасно автомобила, докато говорите по телефона с помощта на Hands-Free устройството. Ако мобилният ви телефон е съвместим с Bluetooth®, можете да го свържете със системата на автомобила и да набирате телефонни номера с гласови команди, без да вдигате ръце от волана.

Забележка: Bluetooth® е търговска марка на Bluetooth SIG Inc.

Висока позиция на тялото

След като седнете зад волана, ще установите, че дори и при тази аеродинамична форма, ASX се характеризира с неочаквано висока позиция на седалките. В съчетание с наклонения преден капак, това осигурява по-широко зрително поле, което подобрява маневрирането и повишава нивото на безопасност. Високата позиция на седалките улеснява също така качването и слизането от автомобила и превръща дългите пътувания в приятно приключение.

Задните седалки впечатляват с голямото пространство както при краката, така и на нивото на главата, а приятната тапицерия, предлагана във варианти с красива кожа и мек текстил, ще допадне на всеки вкус. Интериорът изобилства на отделения за съхранение на вещи, така че ще разполагате с достатъчно място за всички допълнителни неща, които искате да вземете със себе си.

Обширно багажно пространство

Независимо накъде пътувате, ASX – с обем на багажното отделение от 442* литра при пет пътника в автомобила – ви дава възможност да пренесете всичко, от което ще се нуждаете. Лесно отварящия се заден капак с електронно управление е достатъчно широк, за да могат да бъдат поставени и най-обемни предмети, а ниската долна преграда улеснява поставянето и изваждането на багажа. Разполагате и с подподово отделение, където можете да съхранявате онзи багаж, който би пречил на друго място.

 

Mitsubishi motors global showroom