Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX

Mitsubishi ASX - За всяко ваше приключение

За всеки ваш ден

С ASX, животът никога не е скучен. В дъжд или слънце, в града или на село, вашите пътувания се превръщат в приключение. Динамичният, пъргав и стилен кросоувър е готов да ви отведе навсякъде, където пожелаете. Той е олицетворение на свободата на колела – просто грабвате ключовете и потегляте. Защото животът предлага неочаквано интересни възможности, които не бива да изпускате.

 

Пътуване, което щади Земята

1.6-литров MIVEC
Можете да се възползвате от оптималните работни характеристики на екологичния и икономичен 1.6-литров MIVEC двигател

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Удоволствието от плавните движения и прецизно управление

Окачване

Удоволствието от шофирането започва с увереността, а увереността идва от способността да контролирате автомобила. Широката следа и дългото междуосие на ASX са една стабилна основа, допълнена от предно окачване тип МакФерсон и многозвенно задно окачване, които осигуряват плавно преодоляване на неравностите по пътя. Амортисьорите и стабилизиращите елементи са прецизно регулирани за спортно поведение на автомобила и изключителна стабилност в завоите и по време на движение. Като се добави и стабилното усещане на волана за по-добро синхронизиране на движенията на шофьора и автомобила, шофирането на ASX се превръща в истинско преживяване при пълен контрол върху автомобила и пътя.

Система, подпомагаща потеглянето по наклон (HSА)

HSA улеснява потеглянето по наклон, като не позволява на автомобила да тръгне назад. Когато системата отчете, че има наклон, тя автоматично прилага спирачно усилие до момента на натискане на педала за газта.

Mitsubishi motors global showroom