Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Предстои седмица на Mitsubishi L200 в Стара Загора

Начало » Актуално » Предстои седмица на Mitsubishi L200 в Стара Загора

27.09.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

"Страхотен! Уникален като изпълнение, което да удовлетвори всички мераци за имидж, комфорт, транспорт, проходимост, скорост, товар, работа и удоволствие. Петата генерация на расовия работен кон Mitsubishi L200 съвсем смело разбърка пазара на пикапите с отличните си технически характеристики, силни показатели и безупречни резултати."

- Ezda Press

"В новото Mitsubishi L200 водачът не е просто шофьор на лекотоварен автомобил, а разполага с удобствата, характерни за модерните SUV. Интериорът е оборудван с модерна мултимедийна система със 7-инчов сензорен екран, на който се показват станциите на радиото, има CD-плейър с MP3 формат, Bluetooth, USB и вход с възможност за свързване на външни носители, включително и iPod."

- Monitor

"При движение все пак е различен. L200 е истински всъдеходен. Това означава сравнително висок пътен просвет и по-твърдо окачване. Пикапова особеност е, че задният мост е с цяла греда, която крепи каросерията с елиптични ресори. Когато е празна, ресорите предават вибрациите към кабината, а ако се качи повече товар ресорите поемат и вибрациите. По магистрала това се чувства като друсане при преминаване през асфалтовите неравности, което е неприятно в по-нагънатите участъци. При истински офроуд обаче твърдото окачване е безценно."

- Autoobserver.bg

"Една от най-силните страни на модела е системата му за задвижване на четирите колела. От контролер на централната конзола може да избирате само задно, бързи 4х4, бавни 4х4 или бавни 4х4 за наклон и хлъзгаво. Между задно и бързи 4х4 може да превключвате при скорост до 100 км/ч. При бързите 4х4 тягата се разпределя в перманентно съотношение от 40 на 60% между предния и задния мост, но освен това сензори постоянно следят условията на пътя и при нужда прехвърлят до 65% на предните или до 85% на задните колела. Ако теренът стане твърде труден за автоматичното 4х4, може да изберете бавно 4х4 или такова за наклон, чакъл, кал или сняг. За да преминете на бавните предавки обаче автомобилът трябва да е спрял."

- Skorost.info

Те вече тестваха пикапа Mitsubishi L200, а ако искате да го направите и вие, заповядайте на нашата тест драйв седмица с L200 в гр. Стара Загора!

Очакваме ви в Ита Сервиз на улица Промишлена 8 между 2 и 7 октомври, от 9:00 до 17:00 ч. На място в шоурума ще имате възможността да разгледате и част от работните облекла на фирма "Викинг-Т" ООД. Защото с този пикап трябва да сте подготвени за всяка ситуация! 

За да запишете своя час за тест драйв, моля позвънете на: 0889717171.

Mitsubishi motors global showroom