Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Пълна гама автомобилни модели, които ще бъдат представени от Mitsubishi Motors на Международното автомобилно изложение 2015 г. (IAA)

Начало » Актуално » Пълна гама автомобилни модели, които ще бъдат представени от Mitsubishi Motors на Международното автомобилно изложение 2015 г. (IAA)

02.09.2015 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

 

 

Подобреният Outlander PHEV с фронтална визия “Dynamic shield”

прави своя дебют в Европа

 

Обновеният от Mitsubishi Motors Corporation (MMC) 2016MY Outlander PHEV, който предстои да бъде пуснат в продажба в Европа през септември, ще направи своя европейски дебют по време на 66-то Международно автомобилно изложение (IAA)*.1 Редом с новия Outlander PHEV, MMC ще покаже и състезателната версия на Outlander PHEV, която ще вземе участие в автомобилното крос-кънтри рали Baja Portalegre 500 *2 съвсем скоро, както и няколко серийни модела, като общо представените модели ще бъдат 15 (13 в дните на отворени врати за пресата, за повече информация, моля, вижте последната страница). 

*1: Ще се проведе в автомобилния салон Messe Frankfurt във Франкфурт на Майн, Германия, от 15 до 27 септември. За повече информация, посетете:  http://www.iaa.de/en/press-room/ (на английски език)

*2: Крос-кънтри рали, което предстои да се проведе в източната част на Португалия от 22 до 24 октомври. За повече информация, моля, посетете:  http://www.bajaportalegre.com/homepage.aspx?menuid=36 (на английски език)

MMC също така ще има специален щанд за представяне на системата за електрозахранване  Vehicle-to-Home (V2H), която ще бъде включена в новия Outlander PHEV. Ще бъде представен и Smartphone Link Display Audio (SDA), който поддържа както Android Auto*3, така и CarPlay*4 огледални решения и е на разположение в достъпния на европейския пазар Pajero SUV от август насам.

 

      *3: Android и Android Auto са търговски марки на Google Inc., регистрирани в Съединените         американски щати и други страни. 

*4: Apple CarPlay, iPhone и Siri са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в Съединените американски щати и други страни. 

 

Новият Outlander PHEV има нов дизайн във фронталната част “Dynamic shield” въз основа на концепцията за нова визуална идентичност, вложена в последните модели на MMC. Интериорът носи усещане за подобрено качество, докато подобренията по каросерията, рамата и системите за задвижване бележат значим напредък за снижаване на нивото на шум вътре в автомобила, ускоряване, управление и стабилност, качество на динамиката, екологично въздействие и други аспекти на ефективността и качеството на управление.

Новият Outlander PHEV е автомобил с plug-in хибридна електрозахранваща система, която осигурява електрическа мощ през целия път до дома, като увеличава коефициента на полезност, дори когато автомобилът не е в движение. 

Outlander PHEV бе пуснат за пръв път на пазара в Япония през януари 2013 г. като първия в света plug-in хибрид 4WD SUV. Понастоящем се предлага за износ в 48 страни, включително в Европа, той е най-бързо продаваният в света автомобил PHEV с общо продажби на 70,000 автомобила.

Той се захранва от plug-in хибридна електрозахранваща система на Mitsubishi Motors, която включва система за задвижване Twin Motor 4WD, с отделни двигатели, задвижващи предните и задните колела, акумулатор с висока мощност, разположен под пода, като осигурява изцяло електрическо задвижване, без бензин или емисии CO2. Outlander PHEV e луксозен SUV, който предлага безпрецедентна ефективност за своя клас, включително плавно и лесно контролирано ускоряване, осигурено от Twin Motor 4WD, както  и изключителна икономичност и шумоизолация, специфични при управление в EV режим.

Подготвяният за европейския пазар

2016MY Outlander PHEV

1. Новият Outlander PHEV: Основни промени

1)    Външен дизайн

Ÿ  Нова визия, разработена около новата концепция за визуална идентичност във връзка с фронталната визия „Dynamic shield” на ММС. Черната централна част на предницата, която предполага мощ и ефективност, е обхваната от броня, стилизирана във форма, която дава израз на динамичното и мощно задвижване и осигурява защита както за пътниците, така и за самия автомобил.  

ŸИзползването на светодиодно дневно осветление, монтирано в светодиодния модул на фаровете, заедно с комбинираните задни светлини включително светодиодни стоп-светлини, създават съвременен и модерен външен вид.

Ÿ Защитното покритие по дъното на бронята подчертава динамиката и стабилността, специфични за SUV моделите.

Ÿ Изключителни приставки за броня, странични аксесоари и други декоративни части отговарят на цвета на каросерията, за да създадат висококачествен, изискван и хармоничен дизайн на външния вид.  

Ÿ  Outlander PHEV, освен това, използва изключителни 18-инчови джанти от лека сплав с машинно обработено лаково покритие в два цветови нюанса, което допринася още повече за елегантния спортен външен вид.  

2)    Вътрешен дизайн

Параметрите в новата визия на луксозния интериорен дизайн на Outlander PHEV създават висококачествено луксозно пространство.  

Ÿ  Дизайнът и материалът за тапицерията на седалките са променени; в допълнение към съществуващия спортен черен кожен ръб, Outlander PHEV вече се предлага с луксозен кафяв кожен кант. Самите седалки използват стилизирана вата и кантове, които следват формата на тялото на седящия, за да осигурят изключителен комфорт. В допълнение, върху седалките и вратите има поставени акценти от декоративни шевове; вътрешните панели на вратите вече са облицовани.

Ÿ  Outlander PHEV използва нов дизайн на волана с четири радиални елемента. Гладкото, висококачествено кожено покритие на волана осигурява удобен захват, докато сребристите контролни механизми за волана дават завършващ хромов щрих. 

Ÿ  Арматурното табло е декорирано с акцентирани шевове, новият дизайн на голямата централна конзола отразява елегантността на японския черен лак, използван в традиционните занаяти, а черни декоративни елементи, както и лакирани акценти декорират вратите и арматурното табло. 

3)    Още по-тих интериор

Ÿ  Шумът от двигателя, гумите и вятъра е понижен значително с внасянето на над 30 подобрения, включително добавянето на допълнителен шумопоглъщащ и изолиращ материал, антивибрационен материал и динамични амортисьори. Подобрена е ефективността на шумоизолацията, като при движение или в покой е постигнат по-голям комфорт в купето.

Ÿ  Шумът при затварянето на вратата е понижен посредством изменение в дизайна на уплътненията на вратите. Това подобрява усещането за високо качество на автомобила, както и чувството за сигурност и стабилност.

4)    По-добро ускорение

Ÿ  Ускорението и реакцията при спиране в градска околна среда, както и при движение, е подобрено благодарение на plug-in хибридната електрозахранваща система.  

5)    Подобрения на управлението, стабилността и возенето

Ÿ  Стабилното поведение на автомобила на пътя и реакцията при завъртане на волана са подобрени посредством новата по-твърда напречна щанга на предно окачване и подсилената каросерия.

Ÿ  Стабилното поведение на автомобила на пътя е подобрено и предаваните вибрации и шум от гумите е намалено чрез подсилено задно окачване.

Ÿ  Прецизното взимане на завои и комфортът на возене са повишени до нови нива чрез увеличаване на капацитета на предните носачи и характеристиките на задните амортисьори при използване на задни стабилизатори с по-голям диаметър.

6)    Подобрена екологичност

Ÿ  Оптимизирането на контрола върху Plug-in хибридната електрозахранваща система и намаляването на триенето на двигателя съответно водят до намаляване на емисиите на CO2 от 44 g/km на 42 g/km (изчислени по метода на NEDC *5), като осигурява най-високи нива екологичност в своя клас.  

*5: Нов европейски цикъл на шофиране.

 

7)    Безопасност

Ÿ  В допълнение към подобрената безопасност/технологии за предотвратяване на автомобилни катастрофи, които откриват възможностите за възникване на пътно произшествие и начини за смекчаването или избягването на такова произшествие, новият Outlander PHEV предлага:

o   Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (опция, предлагана от производителя), система, която представлява съвременна технология за безопасност, която намалява възможността за автомобилни произшествия като контролира движението напред или назад, когато педалът за газта е бил натиснат по невнимание като установява дали на пътя има друг автомобил или препятствие.  

o   Multi-around Monitor, предлаган за по-високите наива на оборудване, помага на водача при паркиране или маневри в ограничени пространства като осигурява видимост от птичи поглед в периметъра на автомобила.   

2. Outlander PHEV и електрозахранване тип V2H  

Опция за двупосочно електрозахранване с помощта на V2H*6 технология между електрозахранващата система и дома, която вече се прилага в Япония, *7 ще бъде въведена в Европа заедно с новия Outlander PHEV.

Новият Outlander PHEV е не просто средство за транспорт. Неговата V2H възможност добавя нова стойност с възможността за осигуряване на захранване с електричество до дома, когато автомобилът не е в движение, съхранявано в акумулатора. В допълнение, при свързването му към Home Electricity Management System (HEMS) дава възможност за по-ефективно използване на електрозахранването в домашни условия с което намалява излишния разход на електричество.

 

Нещо повече, в комбинация с източници на слънчева енергия и други възобновяеми енергийни източници, новият Outlander PHEV също така дава възможност за ползване на електричеството по един по-екологичен и ефективен за дома начин. 

 

*6: Vehicle to Home.

*7: С отделно V2H устройство. Някои V2H устройства са или не са съвместими с Outlander PHEV.

 

Цялата гама модели, представени от MMC на Международното автомобилно изложение 2015 г.

Модел

Пореден № на представяне

Коментари

Дни, отворени за пресата

Дни, отворени за публиката

New Outlander PHEV

6

6

Европейски дебют

New Outlander PHEV

Baja Portalegre 500 rally car

1

1

Европейски дебют

New Outlander

2

1

 

L200 (Double Cab)

1

1

Triton или Strada в някои страни

i-MiEV

1

1

 

Space Star

 

1

Mirage в някои страни

Pajero

1

1

Montero или Shogun в някои страни

ASX

1

2

RVR или Outlander Sport в някои страни

Lancer Sportback

 

1

Galant Fortis Sportback в Япония

Общо

13

15

 

 

Mitsubishi motors global showroom