Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ MITSUBISHI LANCER SEDAN В ДЕТРОЙТ

Начало » Актуално » ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ MITSUBISHI LANCER SEDAN В ДЕТРОЙТ

15.12.2006 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Верен на предварително публикуваната скица, Lancer ще влезе в автосалона с динамичните контури на Mitsubishi Concept-X и Concept-Sportback. И двата модела, излезли през 2005 намекваха не само за следващото поколение спортни седани на Mitsubishi, но и за следващата стъпка в дизайнерската еволюция на марката.
Дългият 4,57 м и широк 1,76 м спортен седан Lancer е изработен на основата на платформата „Project Global“ на MMC – нова гъвкава архитектура, която стои в основата и на новия Outlander. Междуосието на автомобила е 2 635 мм или с 35 мм повече.
С прецизното си управление и 35-годишния спортен авторитет на Lancer, в Европа той ще представлява нова алтернатива за купувачите на горди с традициите си, нестандартни, творчески марки в C-сегмента: нелуксозни, но различни и утвърдени.
Планирано да излезе на европейския пазар през четвъртото тримесечие на 2007, семейството спортни седани Lancer постепенно ще се разшири до пълна търговска гама.
Тя ще предложи 5 различни двигателя, включително дизелов двигател с мощност 140 к. с. и обем 2,0 л, който вече е монтиран в Grandis Di-D и Outlander Di-D.

Размери:
Междуосие:                             2,635 m
Дължина:                                 4,570 m
Височина:                                1,490 m
Ширина:                                   1,760 m

Mitsubishi motors global showroom