Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

OUTLANDER PHEV на Конференцията на ООН за климатичните промени (COP21)

Начало » Актуално » OUTLANDER PHEV на Конференцията на ООН за климатичните промени (COP21)

30.11.2015 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

От днес най-продаваният plug-in хибриден автомобил в Европа поема нови дипломатически задължения като официален автомобил на японската  делегация, участваща в Конференция на ООН за климатичните промени.

Тази важна глобална среща, нареена "СОР21", е 21-та сесия на Конференцията на страните по Рамковта конвенция на ООН по изменението на климата,т.е. това е ежегодната среща н всички срани, които желаят да предприемат мерки по оношение на климата. Тя ще се проведе  Льо Бруже, близо до Париж, от 30 ноември до 11 декември (http://ww.cop21.gouv.fr/en/)

За тази цел 12 автомобилa Outlander PHEV бяха предаден от Жан-Пиер Вайон, президент на М.Motors Automobiles France (френският дистриутор на Mitsubishi Motrors) на Негово превъзходителство Йоичи Сузуки, посланик на Япония във Фрация, в присъствието на Госуке Накае президент на Mitsubishi France S.A.S.

Тези усъвършенствани plug-in хбридни SUV-ове ще позволятна членовете на яонската делегация да пътуват из града в условия на пълна тишина при нулеви емисии CO2 - там, където Outlander PHEV може да се движи в изцяло електрически режим.

.....Една проява на висока оценка за Mitsubishi Motors - в навечерието на 50-годишнината от началото на дейността на компанията в областта на електромобилните технологии, която започна през 1966 г. и в резултат на която бяха създадени днешните i -MiEV и Outlandеr PHEV.

Mitsubishi motors global showroom