Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

OMVRallyTeamи Балкан Стар обявяват съвместната си работа, свързана с марката Мицубиши.

Начало » Актуално » OMVRallyTeamи Балкан Стар обявяват съвместната си работа, свързана с марката Мицубиши.

06.01.2006 Изтегли PDF Изтегли PDF

 


Балкан Стар, изключителният представител на Мицубиши Мотърс в България, и носителите на националната титла в българския рали-шампионат за 2005 година Ясен и Дилян Попови, състезаващи се за OMVRallyTeam,обявиха партньорството си в областта на маркетинговите комуникации на марката Мицубиши. Партньорството включва широка гама от маркетинг-, промоционални и рекламни възможности между едни от най-успешните автомобилни състезатели в страната и Балкан Стар. От своя страна, Балкан Стар ще осигурява логистична подкрепа при участието на отбора в Световния и националния рали-шампионат. Балкан Стар ще достави MitsubishiLancerEvoIXRSи MitsubishiGrandis, съответно за тренировачен и сервизен автомобил, както и резервни части и консумативи за тях, припреференциални условия.

Първият съвместен проект на Балкан Стар и OMVRallyTeamще бъде участието на Ясен и Дилян Попови в Рали Монте Карло, започващо на 19 януари. «Плановете ни предвиждат да използваме авторитета на Ясен и Дилян в света на моторните спортове и факта, че те станаха шампион на България с Мицубиши, за допълнително утвърждаване на марката и нейното спортно наследство», каза Орлин Младенов, ръководител маркетинг, продажби, и сервизна дейност за марката Мицубиши в Балкан Стар.

«Мицубиши Мотърс е един от производителите, участващ много успешно в моторните спортове на световно и национално ниво повече от 40 години и като представител на марката в България, за нас е привилегия да работим заедно с Ясен и Дилян в този проект», допълни Орлин Младенов.

«Ние оценяваме високо подкрепата на Балкан Стар», каза Ясен Попов, пилот на OMVRallyTeam. «Наистина е приятно да работиш с хора, които се отнасят със страст към работата си. MitsubishiLancerEvoVIIIе автомобил, който за пореден път доказа качествата си, помагайки ни да спечелим титлата в България през миналата година. През сезон 2006 ще изплозваме EvoIX, подготвен от Манфред Щол, с който ще се стремим към още по-сериозни успехи».

Към момента, продължителността на партньорството между OMVRallyTeamи Балкан Стар е една година. Намерението и на двете страни е съвместната работа да бъде продължена, ако очакванията за успеха на проекта се оправдаят.

За OMVRallyTeam:OMV Рали Тим в България съществува от 2003 г., когато OMV България започва да подпомага екипажа на Ясен и Дилян Попови. През 2004 г. Попови се състезаваха в клас А/6 и бяха трети в генералното класиране на Републиканския шампионат.

През 2004 г. братя Попови също участваха в ралито на OMV – OMV Rallye Waldviertel, което представлява последен кръг от австрийския рали шампионат и събира всички европейски OMV рали-тимове.

През 2005 г. екипажът на ОМVРали Тим Ясен и Дилян Попови станаха за втори път национални рали шампиони и също така записаха първата победа на български екипаж в рали в Западна Европа – 1-о място в австрийското рали ОМVWaldviertel  в края на октомври.

Екипажът на ОМVРали Тим Ясен и Дилян Попови ще започнат рали сезон 2006 с участие в първия кръг от Световния рали шампионат – Рали Монте Карло (19 – 22 януари 2006 г.).  Попови ще участват като част от OMVРали Тим Централна и Източна Европа (ОМVCEERallyTeam) с номер 43, запазен за 6 до 8 състезания от Световния шампионат за шампионите на тима от региона. 

Mitsubishi motors global showroom