Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Новият L200 обра овациите в категория „Товарачи“ на престижния конкурс на Auto-Bild – Test The Best 2019

Начало » Актуално » Новият L200 обра овациите в категория „Товарачи“ на престижния конкурс на Auto-Bild – Test The Best 2019

28.11.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

София, 28 ноември – Престижните награди на списание Auto-Bild – Test The Best 2019, бяха връчени на официална церемония на 27 ноември в столичния хотел „Метрополитън“. Новият Mitsubishi L200 грабна приза в новоучредената категория „Товарачи“, като категорично пребори конкуренцията в лицето на Ford Ranger Raptor, Volkswagen Amarok, Citroen Berlingo, Peugeot Partner и др.

Повече от здравият пикап L200 в своето шесто поколение доказа безапелационните си предимства както на пътя, така и извън него, по време на общ тест драйв в зимния ни курорт Боровец в края на месец октомври. Еднодневният тест даде възможност на голяма част от експертното жури и редакторите на изданието да тестват 41 от общо 60-те номинирани автомобила в различните категории.

L200 направи своята премиерна публична изява в България по време на Автосалон София 2019. Внушителната му нова визуална идентичност не само впечатлява дългогодишните фенове на този модел (L200 има 40-годишна история), но и завоюва нови. Макар че предницата и високата позиция на пътя грабват окото, качествата на машината са тези, които печелят сърцето. Значително повишените комфорт, обезшуменост и пълната гама от системи за сигурност създават усещане за пътуване в лек автомобил. Високата проходимост с нови 4 офроуд режима и Super Select 4WD – II системата обаче напомнят на водача, че се намира зад волана на истински здрав пикап, който не се спира пред нищо.

„За нас е изключителна чест, че печелим награда точно с L200 - емблематичен за марката модел и лидер в сегмента си вече над 40 години. Новото поколение на пикапа е носител на новата визуална идентичност и посока на Mitsubishi Motors и сме сигурни, че предстои да жъне още много успехи.“ – благодари при получаването на оригиналната дървена статуетка Виктор Мезан – Изпълнителен директор на Балкан Стар Мотърс АД, от главния редактор на Auto-Bild – Ралф Петров.

Повече за модела можете да разгледате тук.

Mitsubishi motors global showroom