Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors изтегля напред пускането на дизелов автомобилен двигател от ново поколение на пазара.

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors изтегля напред пускането на дизелов автомобилен двигател от ново поколение на пазара.

21.04.2007 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Mitsubishi Motors изтегля напред пускането на дизелов автомобилен двигател от ново поколение на пазара.

Токио, 19 април 2007. Mitsubishi Motors Corporation днес обяви, че изтегля напред пускането на дизеловия двигател от 2,0-литров клас на европейския пазар, където търсенето на такива двигатели расте. Новият дизелов двигател се разработва в момента и ще влезе в производство в завода за силово предаване в Киото в началото на 2009 – една година по-рано от предвиденото – и след излизането в Европа ще бъде предложен и на други пазари.
Разработен съвместно с Mitsubishi Heavy Industries, новият дизелов двигател е важен елемент в усилията на Mitsubishi Motors за понижаване на емисиите на CO2 и други парникови газове. Данните на новия двигател, които допринасят за върховата мощност в своя клас и постигането на ниво Euro 5* при емисиите, включват нов високоефективен турбокомпресор и високоефективни характеристики на изгарянето, дължащи се на прилагането на собствената аналитична технология на Mitsubishi Heavy Industries и Mitsubishi Motors.
Новият дизелов двигател, наред с технологията си за електрически автомобил, е позициониран като базов елемент в "Програмата "Екологична инициатива" на Mitsubishi Motors" ("EIP 2010"). Изтеглянето напред на пускането на пазара на този дизелов двигател от ново поколение ще позволи на фирмата да посрещне нуждите на растящия брой клиенти, загрижени за опазването на околната среда.

  • Стандарти за емисиите, които ще влязат в сила в Европа през 2009.Стандартите Euro 5 включват по-строго регламентиране на партикулатите и емисиите на азотни окиси от текущите Euro 4.
Mitsubishi motors global showroom