Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors Испания - Проект „EcoLab“ – Образование за устойчива мобилност

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors Испания - Проект „EcoLab“ – Образование за устойчива мобилност

06.10.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

“Устойчива мобилност” е словосъчетание, което придоби огромна популярност напоследък, но все още е енигма за широката общественост.

Дали самата концепция, регулациите около нея, финансовите ограничения и специалните стандарти или пък неизвестните около зарядните станции, правилата за движение и пр. във времена, в които електрическата мобилност се превръща в реалност, прозрачно разяснение на всички термини и понятия е изключително необходимо. В Mitsubishi Motors тезата се доказва в реалните си измерения чрез Outlander PHEV.

Същата е причината за иницииране на проект “EcoLab”, който бе анонсиран в Мадрид днес.

Проектът представлява роуд шоу, което ще премине през 15 града в Испания между октомври, 2018 г. и февруари, 2019 г., предоставяйки на обществото практична и полезна информация за ефективни режими на шофиране, грижа за околната среда, правила за движение, както и конкретни цифри по отношение на нивата на вредни емисии и пр.

Хорхе Белзунс – CEO на Mitsubishi Motors Испания коментира: “С Ecolab ние от Mitsubishi Motors бихме искали да предоставим на обикновения човек яснота по въпроси, които често са спорни и притеснителни. Това са въпроси както за бъдещето на мобилността, така и за алтернативите, които вече съществуват днес. Целта ни е да споделим нашата визия и да помогнем в разсейването на съмненията на потребителя."

Накрая, но не на последно място, EcoLab подкрепя идеята за устойчива мобилност, с помощта на която икономическият и социалният прогрес не само, че не вредят, но и опазват околната среда. Повече информация за проекта можете да откриете тук: www.ecolab-mitsubishi.es

Mitsubishi motors global showroom