Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Lancer се класира на първо място сред леките автомобили

Начало » Актуално » Mitsubishi Lancer се класира на първо място сред леките автомобили

11.12.2007 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Lancer е лекият автомобил за 2007 според потребителите в България, гласували в конкурса „Кой е автомобилът?”

Mitsubishi Pajero – втора награда в категорията 4х4

София, 07.12. 2007 Mitsubishi Lancer се класира на първо място сред леките автомобили, представени в България през годината. Наградата присъдиха потребителите, които гласуваха on-line във второто издание на годишния конкурс „Кой е автомобилът?” Рекламна кампания подканваше в рамките на месец всички потребители в България да влязат в нарочно създаден сайт и да изберат своя фаворит сред регистрираните от вносителите премиерни автомобили. Новият Лансер се пребори с конкуренцията на 26 модела в категорията леки автомобили. Официалната церемония по връчването на наградите се състоя на 6 декември в ПР клуб, където победителите в отделните категории отпразнуваха признанието на българските потребители.

Европейската премиера на Mitsubishi Lancer се състоя на автосалона във Франкфурт тази есен и веднага последва представянето му в България в рамките на Международен панаир Пловдив. Силен старт отбелязаха продажбите на модела у нас. Само за първите месеци на пазара нов Лансер поръчаха над 60 клиента, а за 2008 година Балкан Стар Моторс планира да продаде над 500 автомобила. Компанията вносител е готова да отговори на търсенето като поддържа голяма складова наличност. За първите четири месеца от производство са поръчани над 300 автомобила.

Високопроходимият Mitsubishi Pajero се класира втори в категорията 4х4. Българските потребители познават модела от ноември миналата година, за което време автомобилът спечели много фенове. „Оценяваме изключително високо признанието на българската публика. Това е доказатество за популярността на марката Мицибиши у нас. Наградата за новия Лансер, само два месеца след появата му на пазара, е основание да очакваме още много успехи с този продукт.”, коментира г-н Орлин Младенов –  управител на Балкан Стар Моторс.

За повече информация: Мила Цанева, mtzaneva@balkanstar.com

Mitsubishi motors global showroom