Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално

Mitsubishi Eclipse Cross за шампионките от волейболен клуб Марица (Пловдив)

Начало » Актуално » Mitsubishi Eclipse Cross за шампионките от волейболен клуб Марица (Пловдив)

25.10.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Най-успешният български волейболен клуб за последните 4 години - Марица (Пловдив), получи чисто нов автомобил Mitsubishi Eclipse Cross. Ключа за спортния SUV от Mitsubishi Motors връчи изпълнителният директор на Балкан Стар Мотърс АД - дистрибуторът на японската марка за България - Виктор Мезан. Марица бе представена от президента на клуба Илия Динков, старши треньора Иван Петков и мениджъра Борис Халачев, както и от красивите и нетърпеливи да тестват автомобила волейболистки от женския отбор.

Mitsubishi Eclipse Cross е SUV със спортен дух и динамично излъчване. Традиционното за марката 4WD задвижване на този автомобил предизвиква водача да надскочи собствените си възможности, както при шофиране в града, така и извън него. Дързостта му, разбира се, е съчетана със съвременни системи за активна и пасивна безопасност, получили 5-звезден рейтинг на тестовете на Euro NCAP. Именно тези му качества го превръщат в перфектния партньор на шампионките на българския волейбол.

През изминалия сезон селекциите на Марица във всички възрастови групи триумфираха с медали, общо 8 - 5 златни, 2 сребърни и 1 бронзов. Женският отбор завоюва златото в Националната волейболна лига и в турнира за Купа България, а през този сезон ще играе директно в групите на Шампионската лига. Със злато се поздравиха и момичетата до 11, до 12 и до 15 години, за сребърни медали се пребориха девойките до 19 години и момичетата до 13 години, а бронза в съответния шампионат грабнаха девойките до 17 години.

“В японската култура е дълбоко залегнало личностното усъвършенстване чрез безспирни целенасочени крачки в избраната посока. Тази традиция ние в Mitsubishi Motors наричаме “Пътят на съвършенството”, който марката следва вече 101 години. Не за първи път подкрепяме Марица и сме радостни, че отново ще имаме възможността да съпреживяваме всеки един успех заедно с тях. Пожелаваме на целия клуб смело и с много хъс да продължава да върви по безкрайния път на съвършенството и през този сезон!” - с тези думи предаде ключа на автомобила Виктор Мезан.

“Още преди години лично се убедих в качеството на моделите от марката Mitsubishi Motors, както и в общите ценности, които споделяме - стремеж към успех, упорита работа и спортен дух. Въпреки че цветът на автомобила е бронз, това партньорство ни мотивира още повече да подобрим цветовете на нашите медали там, където е възможно, през настоящия сезон, който вече стартира. Щастлив съм, че именно Eclipse Cross ще бъде талисманът на 4 гуми на нашия клуб!” - заяви Илия Динков.

Състезателките от първия тим на Марица (Пловдив) вече изиграха първите си контроли с елитни отбори от Турция като част от подготовката си за новия сезон и са в очакване на жребия за Шампионската лига и окончателната програма на мачовете от Националната волейболна лига.

Mitsubishi motors global showroom