Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално
 • Актуално

Mitsubishi Eclipse Cross и GT-PHEV с престижната награда GOOD DESIGN™

Начало » Актуално » Mitsubishi Eclipse Cross и GT-PHEV с престижната награда GOOD DESIGN™

25.04.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Токио, 23 април 2018 – Две от най-новите творения на Mitsubishi Motors – Eclipse Cross и концептуалният GT-PHEV – получиха наградата GOOD DESIGN*, присъждана от експертите от музея Chicago Athenaeum.™

Наградите са доказателство за успешната нова дизайнерска философия на Mitsubishi Motors, която навлиза с фейслифта на Outlander, няколко концептуални автомобила и изцяло новия Eclipse Cross.

Наградите GOOD DESIGN са част от най-старата и престижна глобална програма за отличие и иновация в дизайна. Учредени от Чикагския музей за архитектура и дизайн, те открояват както най-добрите продукти, така и най-прогресивните лидери в индустрията, но освен това създават и популяризират тенденциите в съвременния дизайн и производство.

Учредени са в Чикаго през 1950 г. от легендите в областта на архитектурата и дизайна – Едгар Кауфман, ДжейР., Ееро Сааринен и Чарлз и Рей Еймс.

“За нас е чест да получим такова признание за усилената си работа и то от толкова престижна организация,” каза Цунехиро Кунимото, вицепрезидент на отдел Дизайн в Mitsubishi Motors. “Eclipse Cross е първият автомобил от нов вид, подчинен на нашата нова дизайнерска философия, а GT-PHEV Concept илюстрира посоката, в която тази философия ще изгражда следващите поколения Mitsubishi Motors SUV-та.”

Eclipse Cross е симбиоза от купе с остри черти и динамична SUV мобилност с отличителните почерк, технологии и увереност при шофиране на Mitsubishi Motors. Забележителният DYNAMIC SHIELD дизайн на предницата, е допълнително оформен от черната централна решетка с хром акценти, а дизайнът на задната част се откроява с високо разположената линия на стоп светлините, която разделя задното стъкло на две части.

Концептуалния Mitsubishi GT-PHEV, който за първи път видяхме на Автосалона в Париж през 2016 г., също е разработен с последните дизайнерски решения, както и с всички технологични подобрения на бранда.

Цялостната визия на Mitsubishi GT-PHEV говори за “ground tourer”, със солидно и интелигентно излъчване. “GT-PHEV не е автомобил в производство, но е ясна индикация за развитието на дизайнерския език на Mitsubishi Motors в близкото бъдеще,” каза Кунимото.

“Надяваме се, че нашето старание и отдаденост на работата ще продължават да бъдат разпознавани и признавани.”

 

 

*… GOOD DESIGN™ е федерално регистрирана и защитена търговска марка на Chicago Athenaeum.

Mitsubishi motors global showroom