Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Eclipse Cross е носител на наградата Good Design

Начало » Актуално » Mitsubishi Eclipse Cross е носител на наградата Good Design

05.10.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Токио, 5 октомври, 2018 г. – Компактният SUV на Mitsubishi Motors Eclipse Cross получи приза Good Design за 2018 г., учреден от Японския институт по дизайн.

Обосновавайки своя избор, от Института коментираха: "Дръзкият клиновиден профил е изключително впечатляващ. Характерната линия отстрани е отличителна и, от една страна, изразява вниманието към детайла в подравняването с дръжките на вратите, а от друга, се влива в стоп линията, която разделя задния прозорец на две и гарантира отлична видимост. Останахме впечатлени и от начина, по който дизайнът използва различната височина в предната и задната част на покрива, за да създаде усещането на купе силует, запазвайки пространството и комфорта на SUV автомобил."

Eclipse Cross е съчетание от изострени купе линии и динамична SUV мобилност с характерния почерк на Mitsubishi Motors. Дизайнът му вдъхновява водачът да се впусне в нови приключения, all-wheel control технологията гарантира приятно и сигурно пътуване, а системите за свързаност ви държат във връзка с любимите хора във всеки един момент без да отделяте ръце от волана.

С екстериора си Eclipse Cross създава нова визия на SUV купе автомобилите – голям просвет, просторна кабина, същевременно изострен профил с почти вертикална задна част и мускулести калници.

Забележка: Good Design наградата е единствената награда за дизайн в Япония от учредяването си 1957 г. под името Good Design Product Selection System (или G Mark System). През 60-те години на съществуването, движението подобрява индустрията и стандарта на живот в страната чрез дизайна и има връчени над 45,000 G Mark награди. Към днешна дата то се е превърнало в международна организация, в която участие взимат компании от цял свят, а знакът G– символът на наградите се разпознава като нарицателно на дизайнерско отличие.

Mitsubishi motors global showroom