Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV - ЗЕЛЕН SUV НА ГОДИНАТА СПОРЕД GREEN CAR JOURNAL

Начало » Актуално » MITSUBISHI OUTLANDER PHEV - ЗЕЛЕН SUV НА ГОДИНАТА СПОРЕД GREEN CAR JOURNAL

03.12.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Лос Анджелис, Калифорния – Днес на AutoMobility LA Mitsubishi Outlander PHEV бе обявен за Зелен SUV на годината™ от Green Car Journal 2019. Outlander PHEV получи най-висока оценка сред някои от топ световните производители и беше припознат като автомобил с отношение към околната среда на достъпна за потребителя цена. Outlander PHEV остава най-добре продаваният хибриден SUV в света, като предлага най-доброто от двата свята – ефективността на електрически автомобил (EV) и възможностите на SUV.

"Outlander PHEV e флагман на марката и ние сме горди, че можем да предоставим на клиентите си подобен автомобил на цена, която те могат да си позволят" каза Фред Диаз, Президент и Главен Изпълнителен Директор на Mitsubishi Motors Северна Америка. "Престижната награда е доказателство за високото качество и стойност на автомобила и затвърждава отдадеността на Mitsubishi Motors на бъдеще, захранвано от електроенергия с помощта на иновативни и достъпни превозни средства."

Програмата на Green Car Journal - Green Car Awards™ е специализирана в селектирането на еко автомобили и производители от автомобилната индустрия, които работят в полза на околната среда.

"Днешните потребители на SUV автомобили все по-често търсят ефективността и ниското влияние върху природата, без обаче да правят компромис със стила, удобството и удоволствието от шофирането на SUV" казва Рон Коган, редактор и автор в Green Car Journal и GreenCarJournal.com. "Outlander PHEV отговаря на всички тези нужди с иновативното си задвижване в режим паралелен хибрид, възможността да се кара изцяло на електричество, както и изключителните си SUV възможности. Отличието определено е заслужено."

Outlander PHEV може да измине до 45 км само в EV режим. А с 2.0-литров бензинов двигател, работещ по Цикъла на Аткинсън, с Mitsubishi Super All-Wheel Control (S-AWC) система и бързо зареждане по стандарт той е възможно най-доброто електрическо допълнение към гамата на Mitsubishi Motors.

Повече информация за Outlander PHEV ще откриете тук.

Mitsubishi motors global showroom