Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Какво ще видим на щанда на Mitsubishi Motors в Токио?

Начало » Актуално » Какво ще видим на щанда на Mitsubishi Motors в Токио?

04.10.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Токио, 3 октомври, 2019 г. – Световните премиери на два концептуални автомобила от MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) ще се състоят по време на 46-тото Автомобилно Изложение в Токио: MI-TECH CONCEPT *1 – малък електрически SUV; и Super Height K-Wagon Concept – новия концепт от типа K-car.

Изложението в Токио отваря врати на 24 октомври и ще продължи до 4 ноември, а тези два автомобила ще бъдат изложени на Tokyo Big Sight.

Други експонати на щанда на MMC ще бъдат MITSUBISHI ENGELBERG TOURER*2 – полуелектрическият SUV концепт, който беше представен в Женева през март; Outlander PHEV; Eclipse Cross; Delica D:5 – миниван; eK Cross, както и други модели, продавани в Япония.

1. MI-TECH CONCEPT (Световна премиера)

MI TECH CONCEPT въплъщава философията на MMC - Drive your Ambition*3, с идеята, че е "Електрически SUV, който предоставя удоволствие и увереност от шофирането без аналог при всякакъв терен и всякакви атмосферни условия." По-малка и по-лека PHEV система, 4WD с 4 електромотора и подобрени системи за активна и пасивна безопасност – всичко това в този малък концептуален електрически SUV.

1) PHEV система

PHEV системата е оптимизирана в размери и тегло. Това позволява на водача да шофира в изцяло електрически режим, както и в режим сериен хибрид с мощността и лекотата на електрически автомобил.

2) 4WD система с 4 електромотора

MI-TECH CONCEPT е задвижван от 4WD система с 4 електромотора, наречена Quad Motor с Dual Motor AYC*4 – по два мотора на всяка от двете оси. Това позволява максимален въртящ момент на всяко от четирите колела, като осигурява на водача стабилен контрол над автомобила в града и неповторимо преживяване извън пътя.

3) Подобрени асистенти и системи за сигурност

MI-TECH CONCEPT работи със самообучаващ се интерфейс, който следи и отчита поведението на водача и околната среда. MI-PILOT асистентът не само сигнализира за потенциална опасност от удар, а и помага в управлението на волана и спирачките. Тези две, заедно с още редица системи за активна и пасивна безопасност, работят в синхрон, за да предпазват водача и пътниците в автомобила. Посетителите на щанда на MMC ще имат възможността да гледат демонстрации от различни ъгли на концептуалните автомобили във виртуална реалност Стереоскопичните изображения на MI-TECH CONCEPT могат да бъдат завъртани, приближавани или отдалечавани, както и поставяни на различен фон. В допълнение, гостите ще могат да се насладят на автомобила и с изглед отвътре, както и отдолу.

2 Super Height K-Wagon Concept (Световна премиера)

Новото поколение Super Height K-Wagon Concept отговаря на желанията на онези водачи, които търсят начин да увеличат списъка си с дестинации и да стигнат по-близо до хоризонта. Super Height K-Wagon Concept има обширен интериор, но и представяне и функционалности, каквито се очакват от автомобил в неговата категория. А дизайнът му е идеално отражение на духа на Mitsubishi. Този концептуален автомобил се представя отлично на пътя, предоставяйки обширно пространство за всички пътници. Той също работи с MI-PILOT – асистент за поддържане на лентата, избягване на челен удар, предотвратяване на погрешно ускоряване и др., благодарение на което този концепт спечели признанието SAPO CAR (Safety Support Car) S Wide от японското правителство.

3 MITSUBISHI ENGELBERG TOURER (Премиера в Япония)

Концепт на ново поколение средноразмерен кросоувър SUV, задвижван от плъг-ин хибридната система с два електромотора на MMC. MITUBISHI ENGELBERG TOURER предлага високо ниво на динамика, независимо от климатичните и условията на терена. Друго негово предимство е и дългият пробег. Този атрактивен пакет от функционалности го прави идеалният автомобил за дълги пътувания с повече пътници, тъй като автомобилът е оборудван с 3 реда седалки.

4 DENDO DRIVE HOUSE (DDH)

DDH е услуга, която включва продажбата, инсталацията и поддръжката на V2H система, която се състои от електрически автомобил, адаптор, слънчеви панели и батерия за съхранение на енергията. Днес MMC стартира пилотен проект в продажбите на DDH в някои части на Япония.

DDH услугата ще бъде изложена на щанда на MMC близо до Outlander PHEV. На екран посетителите ще могат да гледат потока на енергията, който идва от соларните панели, за да зарежда автомобила и обратно - да снабди домакинството с енергия от автомобила. DDH услугата спестява от сметките за електроенергия, както и превръща домакинството в независима енергийна единица.

*1・・・Наименованието MI-TECH взима M от MITSUBISHI, I от Intelligent, Ingenious и Inspired, а TECH е съкращение от Technology.

*2・・・ Engelberg е известен ски курорт в централна Швейцария, който предлага големи панорамни гледки, както и прекрасно поддържани писти и множество забавления.

*3・・・Drive your Ambition е глобалният слоган на MMC.

*4・・・Active Yaw Control.

*5・・・Vehicle to Home: Система за снабдяване на дома с електроенергия от EV/PHEV автомобил

Mitsubishi motors global showroom