Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Какво ново от Mitsubishi Motors в Женева: нова концепция “Dendo Drive House”, световни премиери на Engelberg Tourer и ASX, европейска премиера на L200

Начало » Актуално » Какво ново от Mitsubishi Motors в Женева: нова концепция “Dendo Drive House”, световни премиери на Engelberg Tourer и ASX, европейска премиера на L200

21.02.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

 

Токио, 21 февруари, 2019 г. – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще участва в 89-ия Международен Автосалон в Женева*1, от 5 до 17 март с корпоративния слоган “Drive your Ambition.”

MITSUBISHI ENGELBERG TOURER и 2020 моделна година на компактния SUV ASX ще направят световните си премиери, а новият L200 – своята европейска премиера, по време на изложението.

В допълнение към моделите, MMC ще покаже и нова услуга, наречена "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)" – концепция, която предлага начини за намаляване въздействието на човека върху климатичните промени и е отговор на увеличеното търсене на енергийни източници. Енергийната екосистема позволява на собствениците си да генерират, съхраняват и споделят енергия автоматично между своя автомобил и дома си.

Пакетът, наречен „Dendo“ – „електрически“ в превод от японски, е система от соларни панели, двупосочно зарядно, използващо технологията Vehicle-to-Home (V2H), батерия за съхранение на енергията в дома и Mitsubishi Outlander PHEV.

*1. Официалните прес дни са на 5 и 6 март, изложението отваря за широката публика на 7.03 и продължава до 17.03. За повече информация посетете: https://www.gims.swiss/

1. Обзор на щанда на MMC

Експонатите на MMC по време на изложението ще бъдат: MITSUBISHI ENGERBERG TOURER, 2020 моделна година на ASX (RVR или Outlander Sport на някои пазари) и 1-тонният пикап L200 .

 L200 (за европейските пазари)

Създаден да бъда повече от устойчив пикап – философия, благодарение на която има зад гърба си вече няколко последователни успешни поколения, новият L200 е усъвършенстван до “Ultimate Sport Utility Truck“. Новите характеристики включват: Dynamic Shield дизайн на предницата, вдъхващ мощ и агресия още от пръв поглед; 4WD система, която гарантира безпроблемно движение по всякакъв терен; подобрени технологии за активна и пасивна безопасност. Всепризнатите устойчивост и надеждност на L200 по време на работа вече се допълват от подобрения в комфорта, за да гарантира приятно пътуване и през уикенда или по време на почивката.

L200 идва с новоразработен 2.2L турбодизелов двигател с 6-степенна механична или автоматична трансмисия, за още по-добро представяне, гладко ускорение и повече тишина в купето. Двигателят работи със SCR система с AdBlue®*2 /дестилирана вода и урея/, за да разгражда азотните окиси в изпусканите газове. По този начин може да отговори на стандарта EURO 6d-TEMP.

*2…Регистрирана търговска марка на Немската асоциация на автомобилната индустрия (VDA)

2. Демонстрации

(1) DENDO DRIVE HOUSE (DDH)

MMC ще демонстрира работата на "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)" системата в специално изградено за целта пространство. Посетителите ще могат нагледно да видят и разберат как тази концепция намалява разходите за електричество за дома и гориво за автомобила, как може да предоставя енергия при аварии и да бъде устойчив източник на енергия в ежедневието.

(2) Демонстрация на системите за свързаност в автомобила

В отделно пространство, MMC ще демонстрира как Smartphone-link Display Audio (SDA) инфо-развлекателната система може да гарантира сигурност, забавление и информация за поддръжката на автомобила само чрез лесно и бързо свързване със смартфона.

Специалният сайт на MMC, посветен на Изложението, ще откриете на линка по-долу. http://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/gms2019/

Снимки и видеа можете да сваляте тук: https://library.mitsubishi-motors.com/gms2019/  и тук: https://library.mitsubishi-motors.com/contents/login.do

Mitsubishi motors global showroom