Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Ивет Лалова и Балкан Стар обявиха съвместната си работа, свързана с марката Mitsubishi

Начало » Актуално » Ивет Лалова и Балкан Стар обявиха съвместната си работа, свързана с марката Mitsubishi

21.12.2004 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Балкан Стар, изключителният представител на Mitsubishi Motors в Бъгария и най-бързата бяла жена на планетата Ивет Лалова обявиха партньорството си в областта на маркетинговите комуникации на марката Mitsubishi. Сътрудничеството включва широка гама от маркетинг-, промоционални и рекламни възможности, в които един от най-изявените български арлети ще си партнира с Балкан Стар.

Първият проект, който ще свърже Ивет Лалова с марката Mitsubishi, ще бъде рекламната кампания на новия Mitsubishi Colt. "Плановете ни са стартът на кампанията да бъде даден в началото на март 2005 година, паралелно с Европейското първенство по лека атлетика в зала. Ние вярваме във възможностите на Ивет за отлично представяне и затова избрахме този период", оповести Орлин Младенов, ръководител маркетинг, продажби и сервизна дейност за марката Mitsubishi в Балкан Стар. "Целевата група на новия Mitsubishi Colt, а и на марката Mitsubishi като цало, са млади, активни и успели хора, което ни накара да изберем Ивет за наше рекламно лице", допълни Орлин Младенов.

„Aз съм наистина развълнувана от това партньорство”, сподели Ивет Лалова. "Наистина е приятно да работиш с хора, които се отнасят със страст към работата си. Colt e прекрасен автомобил, който напълно допада на моя стил на живот.”

"Чувстваме се горди от възможността да работим с международно признат атлет и се надяваме с помощта на Ивет да разширим обсега на марката Mitsubishi", каза в заключение Орлин Младенов.

Към момента продължителността на партньорството между Ивет Лалова и Балкан Стар е една година. Намерението и на двете страни е съвместната работа да бъде продължена ако очакванията за успех на проекта се оправдаят.

Визитна картичка на Ивет Лалова

Ивет е родена в София и започва спортната си кариера през 1996 година, когато е на 12-годишна възраст. Апогей в кариерата й до момента е четвъртото място в дисциплината 100 метра гладко бягане на Олимпиадата в Атина през изминалото лято. Освен с това постижение, Ивет е известна като Европейски шампион за девойки от Тампере, Финландия, 2003 г., печелила е първо място в турнир от серията Гран При в Стокхолм, 2004 г., второ място в турнир от серията Златна лига в Берлин, 2004 г. и е многократен републикански шампион в дисциплините 100 и 200 метра гладко бягане.

Mitsubishi motors global showroom