Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Eclipse Cross спечели наградата на RJC – Кола на годината за 2019

Начало » Актуално » Eclipse Cross спечели наградата на RJC – Кола на годината за 2019

21.11.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Днес Mitsubishi Motors Corporation обяви, че кросоувър SUV автомобилът Eclipse Cross е избран за "Кола на годината за 2019", награда учредена от Сдружението на японските автомобилни изследователи и журналисти (RJC).

При избора на Eclipse Cross, журито от RJC коментира: "Eclipse Cross е не само стилно съчетание между изострени купе форми и компактно SUV, но има и високи качества при движение на пътя и добре балансирана динамика, благодарение на уникалната S-AWC технология на Mitsubishi Motors. Пъргавината му се дължи на новоразработения 1.5L турбобензинов двигател с директно впръскване и CVT кутия с 8-степенен ръчен режим."

Това е първият път от 2007 година насам, в който на автомобил на MMC е присъдена наградата на RJC – „Кола на годината“.

Mitsubishi Motors Corporation обяви: "За нас е удоволствие и гордост да носим тази награда. Ние в Mitsubishi Motors сме отдадени на целта да поставяме клиента на първо място, вдъхновени от корпоративната ни философия – Създаваме общност от своите клиенти, като реализираме потенциала на мобилността."

RJC – Кола на годината 2019

28-мата награда на RJC – "Кола на годината" бе присъдена от членовете на RJC сред модели на различни японски производители, представени между 1 ноември 2017 г. и 31 октомври 2018 г. Членовете на журито селектираха челната 6-ца на 1 ноември, преди да гласуват на най-добрия автомобил на 13-ти този месец.

Mitsubishi motors global showroom