Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Двата екипажа на OMV Рали Тим са готови за първия кръг от Националния шампионат - с нови по-мощни автомобили и нови амбиции за победа. И двата

Начало » Актуално » Двата екипажа на OMV Рали Тим са готови за първия кръг от Националния шампионат - с нови по-мощни автомобили и нови амбиции за победа. И двата

19.05.2006 Изтегли PDF Изтегли PDF

 


Двата екипажа на OMV Рали Тим са готови за първия кръг от Националния шампионат - с нови по-мощни автомобили и нови амбиции за победа. И двата автомобила на OMV Рали Тим са подготвени от Stohl Racing, компанията на световния пилот на OMV Манфред Щол. Попови ще се състезават с новия по-мощен Mitsubishi Lancer EVO IX.

Екипажът на OMV Ясен и Дилян Попови – 2006
Преди ден Попови се завърнаха от Австрия с последната версия на най-успешния състезателен автомобил в историята на група N – Mitsubishi Lancer EVO IX. Той отново беше подготвен при Манфред Щол в Stohl Racing, откъдето дойде и шампионския EVO VIII, с който братя Попови спечелиха титлата на България миналата година. Новият Mitsubishi EVO IX е крачка напред в сравнение с предшественика си – по-мощен и по-еластичен двигател, нова електроника, управляваща работата на мотора, по-добро разпределение на тежестта на колата и може би най-важната промяна – нови, по-големи спирачни дискове и спирачни апарати, които тази година ФИА разреши за автомобилите от група N. Екипажът на OMV Попови е готов да стартира във всички кръгове на Националния шампионат през 2006. Те също са част от OMV Рали Тим Централна и Източна Европа, който има запазени 8 участия във WRC през 2006 г.

Пилотът на OMV Ясен Попов за Националния шампионат 2006:
„Конкуренцията тази година в националния рали шампионат ще е много по-силна в сравнение с 2005 г. Очаквам пилотите в челото на класирането отново да са с изравнени възможности и както през миналата година борбата да е за всяка секунда по отсечките. През 2005 г. Имаше няколко състезания, в които секунди определиха кой ще е първи и кой – втори. Радвам се, че вторият екипаж на нашия тим ще има възможност да се бори за предни позиции с новия автомобил. Увеличаването на пилотите в челото означава по-интересни състезания почитателите на рали спорта."

Mitsubishi motors global showroom